Adriana Design

Kínos az izzadás? Van megoldás! | Perspirex

Sziasztok! Nem találtad még meg azt az izzadásgátló deót ,ami valóban segít a problémádon? Nem szívesen viselsz szűk pólókat? Meg kell válogatnod  , milyen ruhákat vásárolj? Kínosan érzed magad , ha egy kicsit is feljebb megy a hőmérséklet? Van megoldás! Itt a legújabb dán Riemann cég által kibocsátott formula , mely bőrgyógyászatilag tesztelt és klinikailag igazoltan hatásos dezodor , mely 3-5 napig is hatásos! Ez a Perspirex! 

P1340980 P1340983

Nekem nagyon felkeltette a figyelmemet , leírás alapján. A Takemeshop jóvoltából kaptam egyet tesztelésre. Én a plusszosat kaptam meg , ami azt jelenti , hogy akár 30%-kal csökkenti az izzadást és 7-8 hónapra elegendő ez a kis parányi dezodor. Ez nyilván annak tudható be , hogy csak 3-5 naponta kell alkalmazni. Az első héten , kell mindennap használni , hogy hozzá szokjon a szervezeted.  

  • parfüm mentes
  • foltot nem hagy 
  • alkalmazható hónaljra , lábra , talpra , kézre , hajlatokba 

A termék mindösszesen 25 ml. Minden használatkor kettőt fel , kettőt le kell görgetni és pont elegendő mennyiséget viszünk fel a problémás területre. 

P1340525

Személyes tapasztalataim: 

Az illata elég erős , nagyon érződik az alkohol rajta. Miután felvittem a terméket ez az erős illat megszűnt , egyáltalán nem zavaró! Nagyon gyorsan beszívódik , de ha mégis gyorsan felkapjuk a ruhánkat , akkor sem hagy foltot! Mindig este kell alkalmazni , hogy az éjszaka alatt tudjon érvényesülni a hatóanyag. Reggel le kell mosni! Nyugodtan lehet alkalmazni a megszokott dezodort vagy parfümöt! 

2 hét használat után egyértelműen kijelenthetem hatásos! Még nem találkoztam ennyire jó izzadásgátlóval . Nem izzadtam egy kicsit sem! Bírta a testnevelés órákat , az edzést sőt még a szaunát is!! Hozza azt, amit ígér! 🙂 

Ha tényleg hatékony izzadásgátlót  kerestek , ez az !! 🙂 

P1340522

,,Alkohol alapú izzadásgátló – Miben jelent ez előnyt a többi, izzadásgátló termékhez képest?

A Perspirex termékek aktív hatóanyaga az aluminium klorid, illetve a szabadalmaztatott formulájú alumínium laktát puffer. A hatóanyagok alkoholban oldottak.

Az aktív izzadásgátló formula egy ún. keratin dugót hoz létre a verejtékmirigyben. A vizes alapú termékeknél ez a dugó a felszínen képződik, melyet az első tisztálkodás alkalmával lemosunk bőrünk felszínéről.

Az alkohol alapú Perspirex termékeknél a dugó jóval mélyebben, a bőrfelszín alatt jön létre, ezzel fokozva a hatást. A keratin dugó 3-5 nap alatt oszlik el természetesen, az elhalt hámsejtek leválnak. ”

A Perspirex dezodorokat megvásárolhatjátok a Takemeshop.hu oldalon és a legtöbb DM drogériában! 🙂 

P1340358

Köszönöm , hogy megtekintetted! Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket a Perspirex iránt! 🙂 
Hivatalos weboldal : www.perspirex.hu

Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy benéztél, gyere legközelebb is! Addig is látogass el hozzám Instagramra és a Facebookra, ahol minden nap új posztokkal várlak! Ha mindenről első kézből szeretnél értesülni, iratkozz fel! puszi

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!