Adriana Design

Nyereményjáték nyertesek..

Hatalmas sikert aratott ismét a Facebook oldalon a Brittas táskáért futó nyereményjáték, viszont most egy kis pluszt is adtunk hozzá. Ezúttal két nyertest sorsolunk, ti dönthettétek el melyik nyereményért szálltok ‘harcba’. A táskán kívül ezúttal egy reklám fotózáson is részt vehet egy szerencsés. A fotózás helyszíne Budapest, a nyertesnek biztosítunk frizurát, sminket, outfiteket és pár stílus tanáccsal is gazdagodhat. 🙂  Nagyon sokan jelentkeztetek ezért a nyereményért is, aminek örültünk nagyon. De azért a táska vitte a prímet, arra sokkal több szavazat érkezett. Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan érdeklődtetek a játék iránt. Minden egyes kommentet elolvastunk, kedveltük, folyamatosan tartottuk veletek a kapcsolatot a játék alatt, mert nagyon fontosnak találjuk, hogy egy közösség épüljön ki a Facebook oldalon. 

Köszönjük mindenkinek, hogy velünk játszott, köszönjük a rendszeres kommentelőknek, a rendszeresen olvasóknak, hogy mindig velünk vagytok! 

A nyertesek pedig….

 

A fotózást nyerte : Zsófia Perge

A táskát nyerte : Nógrádi Andrea

 

Köszönjük, hogy velünk játszottatok, lesz még ilyen típusú játék így érdemes követni a Facebook oldalt! A nyertesektől kérnék egy e-mail címet, ahol felvehetjük velük a kapcsolatot! 

Sok puszi !
Brigi & Adriana 

Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy benéztél, gyere legközelebb is! Addig is látogass el hozzám Instagramra és a Facebookra, ahol minden nap új posztokkal várlak! Ha mindenről első kézből szeretnél értesülni, iratkozz fel! puszi

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. adriana says:

    Még várjuk a Zsófia Perge jelentkezését!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!