Adriana Design

Erre ráfüggsz! Glamspinner

Egy szempillantás alatt lett a világ kedvenc játéka az egyszerű ám annál nagyszerűbb fidget spinner, nem kellett sokat várnunk már meg is érkezett a tovább fejlesztett változata! Bevallom, először hülyeségnek tartottam ezt a kis kütyüt, nem értettem miért látom minden social médián töménytelen mennyiségben, hogy miért pörgeti lépten-nyomon mindenki ezt. Az utcán, a metrón, a bevásárló központban, a kajáldákban, tényleg mindenhol. Majd húgom meglepett egy ilyennel, mert ez mennyire “menő”, gondoltam akkor már kipróbálom és valóban rálehet függni.  Az eredetileg koncentrációs képesség fejlesztő eszköz ma már stresszoldóként fut és forog minden kézben. Viszont a továbbfejlesztett változata sokkal inkább izgatja a fantáziám, megjelent ugyanis a glamspinner amely 3 különböző ízű szájfényt tartalmaz.  Két pörgetés között egy illatos szájfényezésre is jut idő! Ugye, milyen cuki?

Three fruity favors!

A post shared by glamspin (@glamspinner) on

Értelme ugyan nem sok van, de az eredeti változatnak sem. Aki ismer, tudja mennyi feleslegesnek tűnő dolgot szeretek, egy ilyet is mindenképp felírok a kívánságlistámra! 😀 Sajnos csak az Usában fogják árusítani, azon kívül Mexikóba és Kanadába szállítanak majd de én bízom a kínaiak leleményességében! Mit szóltok hozzá?

Lip gloss + spinner = 😍

A post shared by glamspin (@glamspinner) on

Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy benéztél, gyere legközelebb is! Addig is látogass el hozzám Instagramra és a Facebookra, ahol minden nap új posztokkal várlak! Ha mindenről első kézből szeretnél értesülni, iratkozz fel! puszi

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!