Adriana Design

Ötletek Bálint napra

Közeledik a szerelem ünnepe, a Valentin nap. Természetesen ez nem arról szól, hogy csak ezen a napon szeretjük a másikat. Ez csupán egy kifejező eszköz, egy közös nap amin bizonyíthatjátok párotoknak mennyire is szeretitek! Hoztam pár tippet, mivel okozhatunk maradandó élményt párunknak!  Ez a legegyszerűbb megoldás gondolataid kifejezésére, főleg ha nem vagy a szavak embere!… Tovább »

Vásárolj Maybelline termékeket és kapj ajándékot!

Jelenleg több üzletben is folyik ez az akció, amiben 4600 Ft-ért kell Maybelline terméket vásárolni és ajándékba adnak egy szuper cuki, zárható kozmetikai koffert! Nos, a Notino.hu oldalon is megy ez az akció, február 6.-tól a készlet erejéig! Itt a legkedvezőbbek az árak, így én ezt a módját ajánlom a vásárlásnak! 🙂  Pár nagyon jó… Tovább »

Örökké tartó rózsát Valentin napra!

Sokszor elgondolkozom, hogy milyen jó lenne ha egyes dolgok örökké tartanának. Örökké tartana egy szép és boldog pillanat, örökké élnének a szeretteink és örökké lenne a nutellás üvegbe. De sajnos a dolgok nem tartanak örökké akármennyire is szeretnénk. Vagy mégis?!  Az interneten böngészés eredménye képpen felfedeztem egy márkát, a Queen Of The Rose London Hungary-t…. Tovább »

Karácsonyi ajándékötletek

Gondolkoztál már azon, mit fogsz ajándékozni nagymamádnak, anyukádnak, tesódnak vagy a nagynénédnek? Már nyakunkon a karácsony, így az ajándékok beszerzése esedékesnek bizonyul, hiszen szalad az idő, főleg ha ezer millió dolog van, amit el kell végezned. Karácsonyfát venni, kitalálni a karácsonyfa díszítésének a koncepcióját, a díszek készítése vagy beszerzése, ünnepi menühöz bevásárlás stb..valljuk be, hogy… Tovább »

Ez a tökéletes ajándék férfiaknak!

Valljuk be őszintén, férfiaknak vásárolni nehéz, főleg karácsonyi ajándékot. Nagyon irigylem azokat az embereket, akik könnyedén, minden gondolkodás nélkül ajándékoznak párjuknak. Volt időszak, még a kapcsolat elején, amikor még sokkal gördülékenyebben ment a dolog. Ilyenkor még ellőjük, azokat a ‘kötelezőket’, de egy idő után kifogynak a tipikus párunknak szóló ajándékok, majd ahogy egyre jobban megismerjük… Tovább »

Valentin napi ajándék ötletek ♥

Sziasztok Kedveskéim! 🙂 Hamarosan itt a valentin nap. Ha még nem készítettél ajándékot életed párjának itt van pár aranyos ötlet. Ti ünneplitek a valentin napot? Élményt vagy ajándékot adtok ilyenkor inkább?  Na nézzük tehát ezt a pár dekoratív , kreatív és egyszerű ötletet. Mindent a Pinterestről lestem el , hiszen abban sosem csalódok! Nagyon jó… Tovább »

Mikulás csomag újragondolva! :)

Sziasztok! 🙂 Eljött a december , a várakozás a karácsonyra, felkészülés időpontja. Ebben a hónapban számos ünnep vár bennünket. Első ünnepünk a Mikulás. Ti mit tudtok erről az ünnepről? Tudtátok , hogy 1920-as évektől jön el hozzánk december 5-én éjszaka a Mikulás? Valójában Myra püspökéről , Szent Miklósról nevezték el ezt az ünnepet. Ha már… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!