Adriana Design

Virágot ajándékba! | Laura Virág

Virágot kapni mindig jó, a szerelmesek ünnepének közeledtével még inkább előtérbe kerül a virág, mint ajándék. Ezzel kezdődik meg az évben az első virágdömping, majd jön a nőnap nem is olyan soká. Persze névnapra és születésnapra is kiváló ajándék. Ha pedig nem csak gyönyörű, de kreatívan összeállított virágkompozíciót szeretnénk adni, a legjobb döntés a Laura… Tovább »

Ötletek Bálint napra

Közeledik a szerelem ünnepe, a Valentin nap. Természetesen ez nem arról szól, hogy csak ezen a napon szeretjük a másikat. Ez csupán egy kifejező eszköz, egy közös nap amin bizonyíthatjátok párotoknak mennyire is szeretitek! Hoztam pár tippet, mivel okozhatunk maradandó élményt párunknak!  Ez a legegyszerűbb megoldás gondolataid kifejezésére, főleg ha nem vagy a szavak embere!… Tovább »

Örökké tartó rózsát Valentin napra!

Sokszor elgondolkozom, hogy milyen jó lenne ha egyes dolgok örökké tartanának. Örökké tartana egy szép és boldog pillanat, örökké élnének a szeretteink és örökké lenne a nutellás üvegbe. De sajnos a dolgok nem tartanak örökké akármennyire is szeretnénk. Vagy mégis?!  Az interneten böngészés eredménye képpen felfedeztem egy márkát, a Queen Of The Rose London Hungary-t…. Tovább »

Lepd meg kedvesed Valentin nap alkalmából!

Szereted az epret? Kedvesed szereti? Akkor most egy szuper ötletet kaphatsz a közelgő Valentin nap alkalmára! 🙂  Talán a virág ideje lejárt, hódítanak az eper dobozok! A The Strawberry Project Budapest munkája hihetetlen, már elég régóta követem őket a Facebookon (ITT) és csak ámulok, milyen gyönyörű dolgokat hoznak ki néhány szem eperből. Igazi művészet, amit… Tovább »

Kövesd ezeket a tanácsokat, hogy mindig stílusos légy!

Ha szeretnél mindig kifogástalan külsőt, kövesd a következő tippeket! 🙂  1.Outfit megtervezése este Mindig este készíts magadnak pár szettet, hogy ne reggel kelljen kapkodnod! Ilyenkor ne csak egy szettet gondolj ki, vedd figyelembe az időjárást és azt is, milyen napod lesz. Törekedj a  kényelemre, hogy ne feszengj a ruhába.  2.Viselj színeket!  Csempéssz vidámságot a hétköznapokba! Legyen… Tovább »

Tündökölj HD-ben a Revlonnal! | TESZT

A Revlontól érkezett egy mesés karácsonyi csomagom, amiben jócskán lapultak ajaktermékek is. Most ezeket szeretném nektek  bemutatni. A színt nagyon eltalálták, érkezett 2 folyékony matt ajakkrém, egy gyönyörű nude és egy szilvaszínű. Illetve még egy klasszikus piros HD rúzs is érkezett. Ezek a termékek az Ultra HD termékcsaládba tartoznak. Amit tudni kell ezekről a HD… Tovább »

Arquebusade water esszencia termékismertető

Kaptam egy csomagot, amiben olyan remek termék lapult, hogy ezt nektek is mindenképpen látnotok kell. Nagyon nagy múltú a termék, ez egy svájci márka az Arquebuse Water, azaz az “élet vize”. Nagyon érdekes a történet, ezt szeretném most átadni nektek és azt megígérhetem, hogy a későbbiekben is fogtok még olvasni a márkáról! Ezt a készítményt… Tovább »

Innen ered az új trend

Nem gondolnád hová nem visszavezethető a divat. Eszméletlen dolgokra jövök rá hétről-hétre minden egyes stílustan és szaktörténet órán. Nem rég éppen a középkori román korról tanultunk, ahol a férfiak kiegészítőit tanulmányozva megállapítottunk valamit.   Ismerős? Nagyon cuki, nem de?  Azért valljuk be ma igen furcsán néznék férfi társainkra, ha egy ilyen ékeskedne a táskáján vagy… Tovább »

Csizma divat idén télre | Ezekben lehetsz a legtrendibb!

A nőknél igen kényes téma a cipővásárlás, a férfiak szerint túl sok, míg szerintünk túl kevés cipőnk van. Minden évszaknak megvan a maga sajátossága, amihez lábbelinknek is alkalmazkodnia kell. Télen a csizmáké a főszerep, így most megmutatom azokat  a csizmákat, melyekben nagyon trendik lehettek idén télen! Az idei tél szlogenje akár az is lehetne, hogy… Tovább »

Nem gondoltad! Innen ered a Nike!

Mindenki számára ismerős az ikonikus márka a NIKE. De tudjátok honnan ered a márka elnevezése? Nagyon érdekes és nem is gondolnátok, de bizony művészettörténelmi háttere van a dolognak.  Niké istennő a görög mitológiából ismeretes, ő a hadi, az atlétikai győzelem istennője. Nevének jelentése győzelem. A szobrászatban legtöbbször szárnyakkal ábrázolják.  Ebből a szárnyból ered a Nike… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!