Adriana Design

Tavaszi kívánságaim

  Szerintem minden nőnek van egy listája azokkal a termékekkel, amiket megszeretne vásárolni magának. Kinek fejben, kinek füzetben de azért van. Én sokszor ezeket a dolgokat képek formájában gyűjtöm a gépen egy mappában és már elég jókora nagyságú dolog halmozódott fel ebben a  mappában, nézzük hát mik kerültek fel a listára. Elsőként kezdem  bőrápolási termékekkel,… Tovább »

A 2016-os év legjobb Avon termékei

Minden hónapban érkeztek hozzám Avon újdonságok, így azokat tesztelhettem, írtam is jó néhányról külön bejegyzést is, most viszont egyesítem a legjobbakat és pár szót ejtek is róluk, így ez a bejegyzés amolyan tesztelős is. Nem tudtam csak havi 1 terméket választani, így több lett mint 12 darab, de igyekeztem rövid lenni! 😀  Parfümökből minden hónapban… Tovább »

AnA Natur-Bio kozmetikumok | TESZT ¤ INTERJÚ

Október végén kaptam egy csodálatos teszt csomagot az AnA Natur-Bio kozmetikumoktól, amiről még gyorsan frissiben olvashattatok is ITT!  Na de természetesen itt nem ér véget a márka bemutatása, hiszen a termékeket gyorsan tesztelés alá is vettem. Az elmúlt időben nagyon szétcsúsztam tesztelés szempontjából, hiszen az augusztus vége és a szeptember eleje bővelkedett csomagokban és nagyon ellettem… Tovább »

Tonizálj a rózsa erejével! | Schüssler

Ahogy beköszönt az ősz kicsit szeretek változtatni a bőrápolási rutinomon, ebben most segítségemre volt a Schüssler Natur Cosmedics, akik egy komplett arcápoló csomaggal leptek meg. Ma ebből a csomagból mutatom be nektek a kedvencemet, a Schüssler rózsavizes hidratáló arctonikját. Már többször említettem mennyire szeretem a rózsavizet, ITT olvashattok  a rózsa szerepéről  a szépségápolásban. Külsőre igazodik… Tovább »

Termékek a hidegebb hónapokra! :)

Sziasztok! 🙂 Eljöttek a hidegebb hónapok és ilyenkor megváltozik testünk/bőrünk igényei is. Nem csak a sapkát és a sálat kell elővennünk , hanem a testesebb/nehezebb krémeket is! Figyeljünk oda testünkre , hiszen sokkal jobban fogjuk érezni magunkat ha jól érezzük magunkat a bőrünkben. Itt elérhettek egy terméktesztet két nagyszerű testvajról. Őket itt csak így említeném… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!