Adriana Design

Franciás sikk Budapest utcáin

Amikor kiválasztottam a szettet mindenképp elegáns végeredményt szerettem volna, ezért egyértelműen tűsarkú cipőt választottam. Színkombinációban a klasszikus fekete-fehérre esett a választásom, ezt bolondítottam meg egy kis pirossal. A piros szín és a csíkok kereszteződése adott  a szettnek egy csipetnyi franciás életérzést. A francia nők divatérzékenysége legendás, Franciaország a divat bölcsője, megannyi híres tervezőt, legendás divatházat… Tovább »

Sportos Pinky

A hétköznapokban is szeretek csajosan, csinosan öltözködni, habár a rohanós mindennapokban a kényelem is egy fontos szempont. Ezeket figyelembe véve alakítottam ki a szettemet, melybe a kedvenc színem is bekerült. Élek-halok a rózsaszínért, már kislány korom óta, az évek múltán sem veszett ki a gardróbból ez a szín. Öltözködésben igyekszem a rózsaszín felnőttesebb formáit választani,… Tovább »

Bibiartbags | Praktikusság, hologram, bőr

Mindig öröm, amikor egy interjút személyesen tudunk elkészíteni. Nagyon jó ez a felgyorsult világ, hogy minden mindig kéznél van, hogy ezer kilométerekről is képesek vagyunk üzenni egymásnak a másodperc töredéke alatt, de én a személyes kapcsolatokat sokkal fontosabbnak tartom. Amikor személyesen tudunk találkozni, beszélgetni sokkal másabb lesz az interjú végkimenetele. Hogy miért? Mert amíg e-mail-ben… Tovább »

Leaflingbags, egy levélnyi kreativitás, egy levélnyi csoda!

Említettem már nektek, hogy mekkora instagram rajongó vagyok vagy inkább mondjuk úgy, hogy függő vagyok, jó bevallom az vagyok! 😀 Nem szégyenlem, de ha nem lennék az, nem találnék rá ennyi fiatal tehetségre, ennyi magyar tehetségre. Szerintem a magyarok különlegesen tehetséges emberek, erre van sok jó példa a történelemben is, hiszen megannyi tárgyat magyar tudósoknak… Tovább »

Divatos színek, geometrikus formák, különleges textúrák | Brittas

  December első napjaiban az instagramot bújva fedeztem fel a Brittas márkát, rögtön elbűvöltek a fémes árnyalatok, az egyszerű, letisztult vonalak, a különleges geometrikus formák. Akkor fel is kerestem Brigit, az e-mail váltásokból interjú lett. De az ünnepek előtt már nem tudtuk megoldani a személyes találkát, ha pedig megtehetem azt, hogy találkozunk személyesen is akkor… Tovább »

Aurora Handmade Jewelry | Ékszerek kortól függetlenül, mindenkinek!

  A minap egy gyönyörű ékszerbe bukkantam a Facebookon, csak úgy szembe jött velem. Ezért rá is kerestem, hiszen tudtam nektek is megszeretném mutatni. Fel is kerestem Dorkát, aki nagyon kedvesen válaszolt nekem pár kérdésre. A biotechnológiai angol nyelvű mester szakon végzett 25 éves lány, aki minden szabadidejében ékszereket gyárt. Gyönyörű, különleges, ásványos kis csodákat…. Tovább »

Soadyart | Amikor a szórakozásból munka válik

  Novemberben Divatplaccon jártunk, ahol rengeteg hazai designerrel ismerkedtem meg, köztük volt Andi is, a Soadyart mosolygós designere. Nem lehet csak úgy elsétálni a stand mellett, ízléses asztal várta az oda látogatókat, cuki névjegykártyák az asztalon és szebbnél-szebb ékszerek. Egy tacskós kitűzőt pillantottam meg, amiről egyből húgom jutott eszembe, majd az ékszerek között is nézelődtünk…. Tovább »

Újévi ékszermustra | EFZSÉ

Zsani barátnőm az ünnepek alatt sem pihent, elhalmoztátok karácsonyra, szilveszterre rendelésekkel, de ő nem elfáradt a hatalmas hajtásban, hanem még inkább belejött a munkába és sok-sok újdonsággal készült nektek. 2016 az EFZSÉ by Zsanett Fábián márka életében nagyon sikeres, nagyon pozitív volt, rengetegen imádjátok az ékszereit. Ami nem is csoda, hiszen precíz, kedves, gyors és… Tovább »

A színek mestere! Czolori by Czok Ildi

Ma egy csupa szív nőről olvashattok ebben a bejegyzésben, a színek nagy mesteréről aki úgy szövi a szálakat a nyakékekre, mintha csak erre született volna. Valószínűleg valóban erre született, csak úgy mint a gyöngyök mesterien egymáshoz pakolására, a színek kombinálására és így gyönyörű ékszerek megalkotására. Czok Ildiről van most szó, aki valóban egy végtelenül bájos,… Tovább »

Delka | Ha igazán egyedi táskát keresel!

  Nagyon szeretitek a magyar tervezők alkotásait figyelemmel kísérni, ezúttal is egy fiatal tehetség lesz a főszerepben, mégpedig a Delka alkotója. Szeretném ha megismernétek ezen a kis interjún keresztül. Ezúttal a kiegészítők világából kilépve, táskákat láthattok. Gyönyörű, praktikus és egyedi darabokat! Én nem vagyok nagy hátitáskás, de ezek a Delka darabok mégis megérintettek, felkeltették a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!