Adriana Design

Efzsé nyereményjáték nyertese..

Nagyon örülünk, hogy ismét ennyien jelentkeztetek a nyereményjátékra. Zsanival többször volt már játékunk, a jövőben is lesz még ez egész biztos, viszont most ez a játék kicsit más volt. Ezúttal nem csak nyerhettetek, hanem segíthettetek is. Az Összefogás Tibikéért poszt megosztói között sorsoltunk, így több emberhez juthatott el a története. Bízom benne, hogy az a… Tovább »

Megérkezett a kánikula | Outfit

Végre beköszöntött az igazi nyár, így előkerülhetnek a lenge, nyári rucik. A hétvégén iszonyatosan meleg volt, így a szentendrei sétánkra forrósághoz passzoló outfitet választottam. Tavaly nyáron vásároltam ezt a babakék, muszlin szoknyát de egyetlen egyszer viseltem, már nagyon vártam ezt az időt, hogy végre hordhassam. Imádom ezt a színt, főleg rózsaszínnel párosítva. Ezért felsőnek egy… Tovább »

Outfit | Hátitáska elegánsan?!

Egy jó ideig nem hordtam háti táskát, úgy éreztem nem nőies, nem lehet elegánsan viselni. A hátitáskáról nekem a hegyi kirándulások jutnak eszembe, ehhez pedig a sportot asszociálom. Már általános iskolában is utáltam a hátizsákokat és inkább oldaltáskát hordtam. Hamar rájöttem mennyire hülyeség ez tőlem, hiszen szebbnél szebb designer táskákat kapni. Ezek a hátizsákok nem… Tovább »

Szőrmét tavaszra?! Miért ne?! | Outfit

Szerintem szőrmét bármikor hordhatunk, na persze nem a nagykabátra gondolok. Valamiért mindenki úgy asszociál a szőrme hallatán, hogy az téli viselet és a hideghez köti, pedig ez nem így van! Ezsubegz táskái között számos szőrmés darabot találunk, ami szerintem szuper! Színes, vidám darabokat, melyek tökéletesek lehetnek télre.  A komor időbe is tud egy kis vidámságot… Tovább »

Franciás sikk Budapest utcáin

Amikor kiválasztottam a szettet mindenképp elegáns végeredményt szerettem volna, ezért egyértelműen tűsarkú cipőt választottam. Színkombinációban a klasszikus fekete-fehérre esett a választásom, ezt bolondítottam meg egy kis pirossal. A piros szín és a csíkok kereszteződése adott  a szettnek egy csipetnyi franciás életérzést. A francia nők divatérzékenysége legendás, Franciaország a divat bölcsője, megannyi híres tervezőt, legendás divatházat… Tovább »

Visegrádon jártam, Ezsubegzet láttam

Kirándultunk egyet Budapest körül, így meglátogattuk a gyönyörű Visegrádot is. Sajnos épp sikerült kifognunk egy szeles, hűvösebb tavaszi napot, de azért így is szuper volt. Már alig vártam a tavaszt. A kirándulásra Ezsubegz táskák is velem tartottak, nézzétek milyen csodásan mutatnak a Dunakanyar látványában a szőrmikés táskák.  Az outfitem még eléggé télies, hiszen az idő… Tovább »

Újévi ékszermustra | EFZSÉ

Zsani barátnőm az ünnepek alatt sem pihent, elhalmoztátok karácsonyra, szilveszterre rendelésekkel, de ő nem elfáradt a hatalmas hajtásban, hanem még inkább belejött a munkába és sok-sok újdonsággal készült nektek. 2016 az EFZSÉ by Zsanett Fábián márka életében nagyon sikeres, nagyon pozitív volt, rengetegen imádjátok az ékszereit. Ami nem is csoda, hiszen precíz, kedves, gyors és… Tovább »

EFZSÉ by Zsanett Fábián | Amikor a kreativitás találkozik a kedvességgel! + NYEREMÉNYJÁTÉK

,,Ékszereimben legfőképpen a vidám színeket alkalmazom, mert úgy gondolom ezek pozitívan hathatnak akár a saját, akár mások kedvére. Nagyon szeretek alkotni. Manapság nincs olyan perc a szabadidőmben, amit ne az újdonságaimmal töltenék. Mindig újat, egyedit igyekszem kitalálni, olyat ami nem tömegcikk. Ezért is szélesítem a kínálatom többféle stílusban, hogy mindenki megtalálja a magának leginkább tetsző,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!