Adriana Design

Plant3D | A fenntartható és élő ékszerek!

Ma ismét a fenntarthatóság jegyében írok nektek, valami fantasztikusat, vagyis inkább fantasztikusról. A Plant3D ékszerei egyedülállóak és élőek, ahogy már a cím is mutatja. Engem teljesen lenyűgözött ez a kreatív, fenntartható ékszer kombináció. Öröm, hogy egyre több magyar tervező dönt a fenntarthatóság mellett, nekik igazán példamutató a hozzáállásuk a divathoz, érdemes követni! Remélem nektek is… Tovább »

Újévi ékszermustra | EFZSÉ

Zsani barátnőm az ünnepek alatt sem pihent, elhalmoztátok karácsonyra, szilveszterre rendelésekkel, de ő nem elfáradt a hatalmas hajtásban, hanem még inkább belejött a munkába és sok-sok újdonsággal készült nektek. 2016 az EFZSÉ by Zsanett Fábián márka életében nagyon sikeres, nagyon pozitív volt, rengetegen imádjátok az ékszereit. Ami nem is csoda, hiszen precíz, kedves, gyors és… Tovább »

Újdonságok a Red Rouge háza táján!

Folytatódik a blogon az őszi újdonságok bemutatása, hiszen egy új évszak kezdődik. Minden egyes fordulópont az életben valami újat hoz, az ősz is egy ilyen. Gyönyörű évszak, alapvetően az elmúlás évszaka de mégis újat hoz és van benne valami csodás! Az én életemben is pont ugyanezek a dolgok játszódnak le jelenleg, erről tervezek most nektek… Tovább »

Gombokból ékszert?! BarkArt!

Gombok, biztosan nálatok is van otthon. Mire használjuk fel a gombokat? Nagyon néha ha egy ingemről leszakad, akkor azt pótolom. De nem igazán hasznosítom őket. Na most jól figyeljetek, mert a továbbiakban kiderül milyen fontos szerepet is tölthetnek be a gombok! Nem régen rám talált egy nagyon kedves ékszer készítő, Kata. Ma az ő munkáit… Tovább »

Interjú | Ismerd meg a KR gyurmaékszereket!

Nem túl régen nyertem egy nyakláncot Facebookon a KR Gyurmaékszerektől. Öröm és boldogság volt, mikor megérkezett hozzám a nyakláncom. Mesés és precíz kidolgozás, aranyos csomagolás és szép összhang. Röviden így tudnám jellemezni az ékszert. Majd összeismerkedtünk Rózával, a készítővel. Elhatároztam, hogy bemutatom őt nektek a blogon. Mindig szeretek tehetséges emberekről írni nektek, tudom mennyire szeretitek… Tovább »

Kézzel készült szépségek- Bánkuti HND Made Jewls

Fontosak a kiegészítők, számomra az teszi teljessé a megjelenést. Tudatosan válogatok össze kiegészítőket és igyekszem az egyediségre, minőségre törekedni. Fontosnak tartom, hogy ti is megismerjétek a tehetséges magyar tervezőket, így ezúttal Bánkuti Szabinával ismerkedhettek meg egy interjú keretein belül. 🙂  Mióta foglalkozol tervezéssel? Hogyan jött az ötlet hogy ékszerekkel foglalkozz?  Már három éve annak, hogy… Tovább »

Ismerkedj meg Hannával! |HANA Brand

  Fontosnak találom, hogy megismerkedjen minden magyar azokkal a fiatal és tehetséges tervezőkkel, akik öregbítik kis hazánk nevét. Ez okból olvashattok most egy kis részletet a múltkori beszélgetésemből, amit Vadkerti Hannával, a HANA Brand megalkotójával ejtettem. Nagyon örülök, hogy megismerhettem. Egy nagyon kedves, aranyos és életvidám lány. Ezúttal nem egy konkrét ‘kérdezz-felelek’-et olvashattok, hiszen teljesen… Tovább »

Alapdarabok az ékszeres fiókodba!

     Az ékszerek fontos szerepet töltenek be a nők életébe. Lehet az egy évfordulóra kapott nyaklánc, egy eljegyzési gyűrű vagy egy karácsonyi ajándék. Egyes darabokhoz érzelmi szálon is vonzódunk. Ilyenek vagyunk mi nők, bárminek tudunk örülni, de egy szép ékszerrel a legtöbbünket le lehet venni a lábáról! 🙂 Ebben a bejegyzésben egy ékszeres kisokost… Tovább »

Örökszép-Ajánló

Sziasztok! 🙂 Mai bejegyzésben egy természetes ékszerekkel foglalkozó hölggyel ismerkedhettek meg , Ő Csilla az Örökszép ékszerek készítője. Roppant kedves , kreatív és segítőkész. Az ékszerei mesések , igazi kincsek! 🙂  1. Érdekelne , hogyan esett erre a névre a választásod? Igazán találó! 🙂 Sokat gondolkodtam, hogyan tudnám a legegyszerűbben kifejezni ennek a különleges ékszertípusnak… Tovább »

Chillearrings – ajánló!

Sziasztok! 🙂 Mai posztomban egy ékszeres oldalt mutatnék be nektek. Már biztosan nagyon sokan ismeritek a Chillearrings  márkát , de ha mégse találkoztatok volna még vele , most megmutatom azokat amik nekem nagy kedvenceim. Ez a poszt lényegében egy kis kívánság lista is , nagyon imádom az ékszereket. Pár éve a kedvenceim lettek ezek a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!