Adriana Design

Ismerjétek meg a kézzel festett, egyedi sálak alkotóját! | Silk-varrógabi

Ezúttal is egy magyar kézművessel ismertetlek meg titeket, kicsit elkalandozunk az ékszerek világából és a sálak felé evezünk. Szintén kiegészítő, de még milyen! Kézzel festett, hernyóselyemből! Igazán egyedi, mint mintázatban, színben és textúrában. Garantáltan nem jön veled szembe még egy ilyen! Ha igazán egyedi kiegészítőre vágysz, olvass tovább! 🙂    Selyem sálakat készítesz, mi ez… Tovább »

Unboxing| AnA kozmetikumok

Szerettem volna nektek rögtön átadni a mai meglepi csomagom tartalmát, igaz videóban lenne az igazi és sokan is kértétek már tőlem, ami nagyon jól esik de egyenlőre szerintem még meghaladná a tudásomat, időmet és energia szintemet a videózás, így még egy ideig marad csak az írásos forma. De ígérem, hogy most már többet posztolok minden… Tovább »

Az üveg szerelmeseinek | Livuska

  Böngésztem az internetet és egyszer csak egy különleges gyűrűre bukkantam, hatalmas volt és sárga. Elsőre nem tudtam rájönni milyen anyagból lehet, majd elkezdtem utána nézni, ez a gyűrű egy Livuska alkotás volt. Első látásra szerelem! Onnastól kezdve mindig elő-elő bukkantak ezek az igazán egyedi darabok az internet világából, el is határoztam, hogy ezt bizony… Tovább »

A legszebb kígyó! | ZMIJA

Egyszer volt, hol nem volt volt egyszer egy kislány. Ez a kislány rettentő kreatív volt, kézműves foglalkozásról-kézműves foglalkozásokba járt, de a rajzolás helyett mindig a gyöngyfűző asztal mellett ragadt le. A kis állatfiguráktól eljutott az egészen bonyolultabb darabokig. Majd telt-múlt az idő és felnőttként is benne maradt az a kreatív kicsi lány, aki szerelmes a… Tovább »

Kézműves Meglepetések | Tudd meg mi mindent lehet gyurmából készíteni!

  A süthető gyurmák világa teljesen bekebelezett, annyi mesés dologgal találkozni és nem is gondolnánk miből és hogyan készül. Ismét egy magyar márka a fókuszban, hiszen ki mást támogatnánk, ha nem őket?! Remélem nektek is annyira tetszik majd, mint nekem! Ismerjétek meg közelebbről a Kézműves Meglepetéseket!  Mióta foglalkozol kézműves termékek készítésével?Miért kezdtél bele?– 2014. márciusában… Tovább »

Gombokból ékszert?! BarkArt!

Gombok, biztosan nálatok is van otthon. Mire használjuk fel a gombokat? Nagyon néha ha egy ingemről leszakad, akkor azt pótolom. De nem igazán hasznosítom őket. Na most jól figyeljetek, mert a továbbiakban kiderül milyen fontos szerepet is tölthetnek be a gombok! Nem régen rám talált egy nagyon kedves ékszer készítő, Kata. Ma az ő munkáit… Tovább »

Interjú | Ismerd meg a KR gyurmaékszereket!

Nem túl régen nyertem egy nyakláncot Facebookon a KR Gyurmaékszerektől. Öröm és boldogság volt, mikor megérkezett hozzám a nyakláncom. Mesés és precíz kidolgozás, aranyos csomagolás és szép összhang. Röviden így tudnám jellemezni az ékszert. Majd összeismerkedtünk Rózával, a készítővel. Elhatároztam, hogy bemutatom őt nektek a blogon. Mindig szeretek tehetséges emberekről írni nektek, tudom mennyire szeretitek… Tovább »

Ints búcsút a pattanásoknak! | Soins

  Már többször említettem, hogy pattanásokkal, zsíros bőrrel és a pattanások után maradt foltokkal, hegekkel küzdök. Mindig nagy örömmel és sok elvárással vágok neki egy-egy új termékkel, mely egy kecsegtető dolgot ígér. Már annak is örülök, ha csak egy teljesül a feltételek közül. Már most lelövöm a poént, de azért írok most ilyen nagy lendülettel… Tovább »

Nia Jewellry- Interjú egy tehetséges lánnyal

Az ékszerek minden nő életében fontos helyet töltenek be! Nálam sincs ez másképp, mindig keresem az egyediséget és a kreativitást. Szeretném, ha ti is megismernétek Niát! Bloggerként annyi embert ismerhetek meg, remek barátságok szövődnek. Nagyon szeretem ezt csinálni. Nekem a blogolás olyan, mint Niának az ékszer készítés. Örömet lelünk benne!  EN:Jewels play an important role… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!