Adriana Design

Februári szerzemények

Sziasztok! 🙂 Már átléptünk márciusban ,így még az első héten közzé szerettem volna tenni ezt a posztot. Sokszor voltam már úgy, hogy elhanyagoltam, húztam-halasztottam és mire észbe kaptam már következő hónap közepe volt és túlságosan összefolytak a dolgok, vagy valamit kihagytam. Tehát a mai posztban egy hault olvashattok sok képpel. Figyelem a poszt hosszúra sikeredett,… Tovább »

Januári szerzemények

Sziasztok! 🙂 Már átléptünk a februárba , így esedékes ez a bejegyzés és most nem szerettem volna annyit csúszni vele , mint a decemberivel! 😀  Elsőként is amiket tesztelésre kaptam.  Róluk most itt nem szeretnék sokat beszélni , hiszen mindenről lesz/van külön-külön teszt. Itt egy unboxing keretei között meg is tudjátok tekinteni őket egy kis… Tovább »

Decemberi szerzemények

Sziasztok! 🙂 Már jócskán a januárba vagyunk , így elérkezett az idő , hogy összeszedjem a decemberi szerzeményeimet. Jócskán kaptam és kevésbé vettem új termékeket. Ennek oka természetesen a karácsony volt. Nézzük mik ezek:  Szépség részlegből elsőnek jöjjenek azok a termékek , amiket kaptam. Nos tesztelésre érkeztek a Miss Sporty újdonságai. Nem szaporítanám a szót… Tovább »

Haul-November

Halihó! Itt a November vége , így bemutatom mikre sikerült szert tennem ebben a hónapban. Ezek a bejegyzések sohasem azért készülnek , hogy kérkedjek. Csupán vannak emberek akiknek érdekes lehet és egy remek alternatíva , hogy elkészítsék bevásárló listáikat. Akiknek hasznosak az ilyen típusú bejegyzések azok továbbra is olvassák , de akiknek nem tetszenek azok… Tovább »

Szerzemények szeptember-október :)

Sziasztok! 🙂 Régen volt már szerzeményes bejegyzés. Az ősz eleji nagy bevásárlásom óta nem nagyon vásároltam de mivel névnapom és szülinapom is volt így egy pár újdonsággal megleptek , na meg persze magamat is megleptem. Jó ürügy.  🙂   Nem is tudom hol kezdjem , mert elég sok terméket sikerült felhalmoznom. Kezdem azokkal a termékeket… Tovább »

Avonos szerzemények

Sziasztok! 🙂 Ebben a bejegyzésben egy terméktesztekkel egybekötött haul-t igyekeztem hozni Nektek. Remélem tetszeni fog! 🙂  A termékek közül már párral találkozhattatok a blogon , de azért itt összefogóan írok róluk is.  A legnagyobb kedvencem ez az epres bőrradír , ami hihetetlenül finom. Ha csak annyi funkciója lenne , hogy finom illatot varázsol a bőrnek… Tovább »

Nagy Őszi haul

Sziasztok! 🙂 Valószínűleg most az elkövetkezendő hónapokban nem lesz havi haul bejegyzés. Mert most megvettem elég sok mindent amit felírtam magamnak. De kitudja. 😀 Majd külön tervezek , egy Avon hault , amiben a nemrégen megérkezett termékekről tudtok majd meg többet , de igyekszem termékteszttel egybekötni majd az a bejegyzést így ez még várat magára…. Tovább »

Haul – Június #2

Sziasztok! Már volt korábban egy Júniusi haul amit ide kattintva tekinthettek meg. Most ebben a bejegyzésben a folytatást olvashatjátok. Bevallom kóros vásárlási lázban szenvedek , de azért igyekszem. Van , hogy kerülöm a boltokat , mert hát kilóra megtudnak vásárolni egyes márkák az édes csomagolásokkal meg a cuki kis ‘izékkel’ aminek amúgy semmi értelme nincsen… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!