Adriana Design

,,Gyermekkorom óta tervezek ruhákat” | Szonja Dudik

  Számos interjút olvashattatok már a blogon, ezentúl a ruhák világába kalauzollak benneteket és az elkövetkezendő hetekben számos divattervezőről olvashattok majd. Elsőként Dudik Szonját ismerhetitek meg és az ő márkáját mely a Szonja Dudik Queendom. Szonja elragadó, mosolygós és kedves lány, nagyon közvetlen így élmény volt az interjú készítése. Szonja ruhái már az első pillantáskor… Tovább »

Interjú Olaszország legfelkapottabb divat bloggerével!

Magyarországra látogatott Olaszország legfelkapottabb divat bloggere, Lorenzo Liverani! Lorenzo fő állású divat blogger, modell és édesapja divat cégébe is jócskán besegít mint tervező. A Your Mirror Style bloggere nem csak divat tippeket, outfit bejegyzéseket, hanem utazásokról készített posztokkal is elárasztja olvasóit. Ezen az interjún keresztül kicsit ti is beláthattok életében, divat iránti szemléletébe.  Mindig is… Tovább »

Bibiartbags | Praktikusság, hologram, bőr

Mindig öröm, amikor egy interjút személyesen tudunk elkészíteni. Nagyon jó ez a felgyorsult világ, hogy minden mindig kéznél van, hogy ezer kilométerekről is képesek vagyunk üzenni egymásnak a másodperc töredéke alatt, de én a személyes kapcsolatokat sokkal fontosabbnak tartom. Amikor személyesen tudunk találkozni, beszélgetni sokkal másabb lesz az interjú végkimenetele. Hogy miért? Mert amíg e-mail-ben… Tovább »

Plant3D | A fenntartható és élő ékszerek!

Ma ismét a fenntarthatóság jegyében írok nektek, valami fantasztikusat, vagyis inkább fantasztikusról. A Plant3D ékszerei egyedülállóak és élőek, ahogy már a cím is mutatja. Engem teljesen lenyűgözött ez a kreatív, fenntartható ékszer kombináció. Öröm, hogy egyre több magyar tervező dönt a fenntarthatóság mellett, nekik igazán példamutató a hozzáállásuk a divathoz, érdemes követni! Remélem nektek is… Tovább »

Ezsubegz | Pasztel színek, műszőrmék és minden ami kell egy divatos táskához!

Nem feltétlen olyan egyszerű divatos, trendi táskákat készíteni. Ezt érezni kell, érezni kell a színeket, az anyagokat, a varrást, mindent. Nem úgy megy, hogy megálmodom és egy csettintésre ott is terem a kész táska, nehéz meló, rengeteg agyalás, sok órányi munka. Hát még egy márka felépítése, eszméletlen munka. Sokan szerintem nem is tudják mennyi mindennel… Tovább »

Leaflingbags, egy levélnyi kreativitás, egy levélnyi csoda!

Említettem már nektek, hogy mekkora instagram rajongó vagyok vagy inkább mondjuk úgy, hogy függő vagyok, jó bevallom az vagyok! 😀 Nem szégyenlem, de ha nem lennék az, nem találnék rá ennyi fiatal tehetségre, ennyi magyar tehetségre. Szerintem a magyarok különlegesen tehetséges emberek, erre van sok jó példa a történelemben is, hiszen megannyi tárgyat magyar tudósoknak… Tovább »

Örök rózsát Nőnapra, vagy csak úgy. Bármikor!

Imádom a virágokat, de sajnos egy hátrányuk van. Mégpedig, hogy hamar elhervadnak, nincs is időnk kiélvezni. Valószínűleg ezért is akadt meg a szemem egy képen, amit egy facebookos csoportban találtam. Ez volt az a kép, nektek is megakadt volna, igaz? Fel is kerestem a készítőt, Béres Orsit, aki gyönyörű és egyedi virágdobozokat készít és ebben… Tovább »

Parafa, mint divatos kiegészítő | CORKA

  Említettem már Nektek, hogy idén még több magyar tervezőt szeretnék bemutatni itt a blogon valamilyen formában és azt is, hogy nyitni szeretnék a fenntartható divat felé. Ezúttal az interjú alanyom mindkét tervemet egyben megtestesíti. Elsőnek a novemberi Divatplaccon találkoztunk Csillával, ahol én teljesen ledöbbentem az alapanyagon, amit ő használ. Előtte még sosem hallottam erről… Tovább »

Aurora Handmade Jewelry | Ékszerek kortól függetlenül, mindenkinek!

  A minap egy gyönyörű ékszerbe bukkantam a Facebookon, csak úgy szembe jött velem. Ezért rá is kerestem, hiszen tudtam nektek is megszeretném mutatni. Fel is kerestem Dorkát, aki nagyon kedvesen válaszolt nekem pár kérdésre. A biotechnológiai angol nyelvű mester szakon végzett 25 éves lány, aki minden szabadidejében ékszereket gyárt. Gyönyörű, különleges, ásványos kis csodákat…. Tovább »

Soadyart | Amikor a szórakozásból munka válik

  Novemberben Divatplaccon jártunk, ahol rengeteg hazai designerrel ismerkedtem meg, köztük volt Andi is, a Soadyart mosolygós designere. Nem lehet csak úgy elsétálni a stand mellett, ízléses asztal várta az oda látogatókat, cuki névjegykártyák az asztalon és szebbnél-szebb ékszerek. Egy tacskós kitűzőt pillantottam meg, amiről egyből húgom jutott eszembe, majd az ékszerek között is nézelődtünk…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!