Adriana Design

Januári szerzemények

Sziasztok! 🙂 Már átléptünk a februárba , így esedékes ez a bejegyzés és most nem szerettem volna annyit csúszni vele , mint a decemberivel! 😀  Elsőként is amiket tesztelésre kaptam.  Róluk most itt nem szeretnék sokat beszélni , hiszen mindenről lesz/van külön-külön teszt. Itt egy unboxing keretei között meg is tudjátok tekinteni őket egy kis… Tovább »

Szerzemények szeptember-október :)

Sziasztok! 🙂 Régen volt már szerzeményes bejegyzés. Az ősz eleji nagy bevásárlásom óta nem nagyon vásároltam de mivel névnapom és szülinapom is volt így egy pár újdonsággal megleptek , na meg persze magamat is megleptem. Jó ürügy.  🙂   Nem is tudom hol kezdjem , mert elég sok terméket sikerült felhalmoznom. Kezdem azokkal a termékeket… Tovább »

Októberi kedvencek :)

Sziasztok! Összegyűjtöttem az aktuális kedvenceimet. Ha érdekel olvass tovább! 🙂  Elsőként kezdeném a lakkokkal. Nagyon szeretem festeni a körmömet , de az utóbbi időben alig vásároltam lakkokat. Most ezt bepótoltam és nagy kedvenceim is lettek ezek a lakkok! 🙂    Elsőnek is ez a Golden Rose ezüst-metál lakk. Már régóta szerettem volna hasonlót , nagyon örültem… Tovább »

Szeptemberi kedvencek :)

Sziasztok! Megint eltelt egy hónap , most érdekes mód nem olyan gyorsan , mint nyáron , biztos az iskola miatt. 😀  de a kedvenceimet összegyűjtöttem Nektek! 🙂 Elsőként talán a legnagyobb kedvencem a Yamuna teafás szappanja. Ami valami isteni! Tényleg hatásos , 3 hét használat után az arcbőröm szebb , mint valaha! Lesz róla részletesebb teszt!… Tovább »

~Nagy nyári kedvencek ~

Sziasztok! Elmúlt a nyár , ezért úgy döntöttem , hogy bemutatom nektek mik voltak a kedvenceim nyáron. 🙂 (Lehet ,hogy egyes termékekkel már találkoztatok a havi kedvences bejegyzésekben. ) Nagy kedvencem volt a Trend it Up hajformázó spray , tengeri sóval. Alapból göndör a hajam , de ezzel a termékkel olyan rakoncátlan göndör fürtöket kaptam és… Tovább »

Júliusi haul #3

Sziasztok! Megint eltelt egy hónap. Elég gyorsan , ami nem lenne baj , ha nem nyári szünet lenne.. Mindjárt újra szeptember és iskola de az vigasztal, hogy most ‘csak’ májusig tart. Na de nézzük mik azok amiket sikerült megvásárolnom a hónapban. Tudom , tudom , hogy azt mondtam nem vásárolok..annyit. 😀  Kezdeném azzal a pár… Tovább »

Júliusi kedvencek! :)

Sziasztok! 🙂 Itt a legújabb hónap kedvences bejegyzés , ha érdekel mik voltak azok a termékek , melyeket a legtöbbet használtam a hónapban tartsatok velem! :))    Elsőként is jöjjön a testápolás része és így a kedvencem az Isana zuhanyzás közbeni testápolója.Nagyon megszerettem szerintem szuper termék. Nagyon jól hidratál jó az illata , hosszan tartó… Tovább »

Tusfürdők hidegebb napokra! :)

Sziasztok! Igaz , hogy nyár van , de az időjárás nem éppen nyárias mostanság. A múlthét nagy hősége után most egy lehűlést tapasztalhatunk. Én ilyenkor mindig tusfürdőt váltok! A hőségben inkább a gyümölcsösebb , friss , felpezsdítő tusfürdőket szeretem. Most bemutatom nektek , mik a kedvenceim mikor olyan a nyár , akár az ősz. 3 kedvencem… Tovább »

Elfogytak #1

Sziasztok! Ma beszeretném mutatni , mik azok a termékek , amiket sikerült elhasználnom az utóbbi időben. Bevallom  van egy olyan rossz szokásom , hogy ha veszek egy pl.: új tusfürdőt nem bírom ki , hogy ne használjam.  Tehát nálam elég soká szoktak elfogyni dolgok , de igyekszem ezen változtatni és minél sűrűbben jönni ezzel a… Tovább »

Júniusi kedvencek! :)

Sziasztok! Sajnos még csak most jutottam idáig , hogy megírjam nektek mik voltak azok Júniusban amiket legtöbbet és legszívesebben használtam! 🙂 Nézzük ezt a pár dolgot. Kedvencemmé vált a nagy melegben az Avon dinnyés testpermet , ami nagyon jó illatú és hűsítő a nagy hőségben. Rengeteget használtam is , nem tudom lehet e még rendelni… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!