Adriana Design

Márciusi kedvencek

Ahogy már megszokhattátok, minden hónapban bemutatom, miket használtam a legtöbbet a  hónapban és, hogy mik azok a termékek, melyek a kedvenceimmé nőtték ki magukat. Avon Vaníliás kézkrém.A legfinomabb süti illatú kézkrém. Emellett nagyon hamar beszívódik és táplál is. Fa  dry protect deo . Még a Henkel dobozomban lapult, azóta minden nap használom. Szeretem az illatát,… Tovább »

Tavaszi kedvencek Nóritól!

Sziasztok! 🙂 Ma egy kedves barátnőmtől, a Nora’s Diaries bloggerinájától olvashattok egy vendégposztot. Nézzétek meg, ő milyen termékeket részesít előnyben tavasszal! 🙂 A tavasz mindenkinek a színekről, a frissességről, a megújulásról szól. Nem csoda hát, ha tavasszal kicsit merészebben öltözködünk vagy sminkelünk, már ami a színhasználatot illeti. Ebben a bejegyzésben megmutatom nektek azokata szépégápolási kedvenceimet,… Tovább »

Téli kedvencek #1

Halihó! 😀 Ma kezdetét veszi egy 5 részes sorozat , amit igyekszek hetente közölni Nektek. Ebben a sorozatban a legeslegjobb téli termékeket , amiket használtam. Természetesen ezek az én kedvenceim , nem szeretnék senkit megtéríteni vele. 😀 Első körben a fürdőtermékekről ejtenék pár szót.  Két LUSH kedvencem lett , amiről már itt-ott olvashattatok pár szót… Tovább »

Best of January

Sziasztok! 🙂 Már jócskán február van , így ideje bemutatni január legjobbjait! Hihetetlen mennyire telik az idő.. Elsőnek is bemutatnám az arcápolási vonalat. Most 4 termék kapott itt helyet. Érdekes módon minden termék már rég beszerzett darab. Most nyúltam vissza hozzájuk.  A Synergen pattanáskezelő gélről már olvashattatok korábban , nagyon szeretem. Minden pattanást tökéletesen kezel és… Tovább »

Októberi kedvencek :)

Sziasztok! Összegyűjtöttem az aktuális kedvenceimet. Ha érdekel olvass tovább! 🙂  Elsőként kezdeném a lakkokkal. Nagyon szeretem festeni a körmömet , de az utóbbi időben alig vásároltam lakkokat. Most ezt bepótoltam és nagy kedvenceim is lettek ezek a lakkok! 🙂    Elsőnek is ez a Golden Rose ezüst-metál lakk. Már régóta szerettem volna hasonlót , nagyon örültem… Tovább »

Augusztusi kedvencek :)

Sziasztok! Itt a már megszokott hónap kedvencei , miből kiderül nekem mik voltak azok amiket előszeretettel használtam.  Elsőként is 2 körömlakk vált kedvencemmé , a gyönyörű színük miatt. Mind a kettő zöld ami elég érdekes hiszen alapvetően nem szoktam zöldet viselni a körmeimen maximum minta formájában. Ezt a Moyra mojito lakkot már régen kinéztem magamnak… Tovább »

Júliusi kedvencek! :)

Sziasztok! 🙂 Itt a legújabb hónap kedvences bejegyzés , ha érdekel mik voltak azok a termékek , melyeket a legtöbbet használtam a hónapban tartsatok velem! :))    Elsőként is jöjjön a testápolás része és így a kedvencem az Isana zuhanyzás közbeni testápolója.Nagyon megszerettem szerintem szuper termék. Nagyon jól hidratál jó az illata , hosszan tartó… Tovább »

Júniusi kedvencek! :)

Sziasztok! Sajnos még csak most jutottam idáig , hogy megírjam nektek mik voltak azok Júniusban amiket legtöbbet és legszívesebben használtam! 🙂 Nézzük ezt a pár dolgot. Kedvencemmé vált a nagy melegben az Avon dinnyés testpermet , ami nagyon jó illatú és hűsítő a nagy hőségben. Rengeteget használtam is , nem tudom lehet e még rendelni… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!