Adriana Design

Karácsonyi manikűr | Sally Hansen

Ma ünnepi díszbe öltözik a lakás, beköltözik minden házba a békesség és a szeretet. Az ünnepi díszhez külsőnk is hozzájárul, így lesz teljes az összhang. Ezúttal a Sally Hansen miracle gel lakkokat használtam, én ezekkel készültem az ünnepre!  A lakkokról olvashattatok már, ITT mutattam be őket elsőnek és az első benyomásomat is megírtam, jöjjenek hát… Tovább »

Körömlakk ajánló #9

Halihó! A körömlakk ajánló továbbra is folytatódik , ebben a bejegyzésben egy Lovely Luxe Girl lakkot mutatok be Nektek! 🙂        Már olvashattatok egy Luxe Girl lakkról , rá is nagyjából ugyan ezek a jellemzők. A szokásos ecset , ami nagyszerűen beteríti a körmöt , könnyedén siklik a köröm felületén. Kicsit talán maga a lakk… Tovább »

Peachy plum & champagne

Sziasztok! Nem ez a bejegyzés nem egy recept. 😀 Egy manikűrt takar az elnevezés , méghozzá két gyönyörű lakkot!   Amikor felkentem ezeket az árnyalatokat rögtön a pezsgő és a szilva jutott az eszembe , innen az elnevezés. 🙂        A blogon és instán is láthattátok , hogy kaptam egy meseszép lakkot az… Tovább »

Körömlakk ajánló #7

Sziasztok!:) Ezer éve volt már körmös bejegyzés , vagy teljesen kiment a fejemből , hogy készítsek a manikűrjeimről képeket vagy a készített képek sajnos nem lettek jó minőségűek. Most viszont újra indul a körömlakk ajánló , ugyan úgy minden második héten hétfőn. 🙂    Most a Lovely Luxe Girl trendkiadásának egyik lakkjáról hoztam pár képet…. Tovább »

Top Őszi lakkok! :)

Sziasztok! 🙂 Összeválogattam egy kis ajánlót , egy pár meseszép lakkról. 🙂 Ha érdekelnek mik ezek görgess lejjebb! 😉 Első körbe jöjjenek a zöldek. 2 zöld lakkot választottam egy smaragdzöldet és egy csillámosabb sötétzöldet.  Az egyik a Moyra No. 71 . a másik pedig az Essence 171 galactic glam lakkja. Nem kifejezetten őszre vásároltam őket… Tovább »

Körömlakk ajánló #5

Sziasztok! A mai körömlakk ajánlóban egy meseszép , őszies smaragd zöld lakkot mutatok be. Már említettem , hogy nem vagyok az a nagy zöldes , de mostanában valahogy rám jött , hogy szeretem ezt a színt. 😀 Nagyon egyszerű , önmagában mindenféle díszítés nélkül is gyönyörű és hangsúlyos. Bár én egy Blink blink lakkot is… Tovább »

Körömlakk ajánló #4

Sziasztok! Újra hétfő , akkor körömlakk ajánló! 🙂 Mára kettő Essence lakkot hoztam , amiket én nagyon szeretek. Az I love trends kiadásból vannak , a sárga a The pastels , a rózsaszín pedig a The nudes. Világos , univerzális lakkokról van szó , szerintem minden évszak színeihez passzol.    Régóta kerestem olyan sárga lakkot… Tovább »

Körömlakk ajánló #2

Sziasztok! 🙂 Újra itt van a heti körömlakk ajánló , amit ugyan hétfőre ígértem de sajnos csak most sikerült közzétennem. 🙂  Ma két NYC lakkot mutatok nektek , amiket nagyon szeretek. Az egyik egy nagyon jó fedő lakk , amit mindenkinek ajánlok , ha szeretne extra csillogást adni a körmeinek. Nagyon könnyű vele festeni ,… Tovább »

Miss Sporty Clubbing color lakk <3

Sziasztok! 🙂 Rég vásároltam már lakkot , mert nem láttam sosem olyan árnyalatot amilyenem ne lenne feleslegesen meg úgy gondoltam nem veszek , ne száradjon be a polcon. A mi nap elmentem a Rossmannba és vásároltam két lakkot , az egyik ez a Miss Sporty clubbing color lakkja volt. Úgy látom nincsen neki fantázia neve… Tovább »

Júniusi kedvencek! :)

Sziasztok! Sajnos még csak most jutottam idáig , hogy megírjam nektek mik voltak azok Júniusban amiket legtöbbet és legszívesebben használtam! 🙂 Nézzük ezt a pár dolgot. Kedvencemmé vált a nagy melegben az Avon dinnyés testpermet , ami nagyon jó illatú és hűsítő a nagy hőségben. Rengeteget használtam is , nem tudom lehet e még rendelni… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!