Adriana Design

Az internet sztárjai

Számos olyan termék van, melyekről ódákat zengenek a bloggerek és a vloggerek, minden social media felületen beléjük botlunk és akit érdekel a sminkelés, az bizony biztosan ismeri ezeket az ikonikus termékeket. Összegyűjtöttem hát egy jó adagot, kíváncsi vagyok ha valamelyikőtöknek megvan, mi a vélemény? Valóban olyan jók, mint ahogy beállítják vagy az egész csak hype? Tervezem,… Tovább »

Márkaelemző |Makeup Revolution

Rengeteg új márkát ismertem meg az utóbbi félévben, sajnos nincs annyi időm, hogy minden egyes termékről egy-egy posztot írjak nektek, ezért ha van egy olyan márka amit megismertem és több terméket is használtam/ teszteltem azokat egy ilyen márkaelemző posztban láthatjátok a következő időben. Elsőként a Makeup Revolution termékekről írok, hiszen már jó pár hónapja használom… Tovább »

Tavaszi kívánságaim

  Szerintem minden nőnek van egy listája azokkal a termékekkel, amiket megszeretne vásárolni magának. Kinek fejben, kinek füzetben de azért van. Én sokszor ezeket a dolgokat képek formájában gyűjtöm a gépen egy mappában és már elég jókora nagyságú dolog halmozódott fel ebben a  mappában, nézzük hát mik kerültek fel a listára. Elsőként kezdem  bőrápolási termékekkel,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!