Adriana Design

Ez a tökéletes ajándék férfiaknak!

Valljuk be őszintén, férfiaknak vásárolni nehéz, főleg karácsonyi ajándékot. Nagyon irigylem azokat az embereket, akik könnyedén, minden gondolkodás nélkül ajándékoznak párjuknak. Volt időszak, még a kapcsolat elején, amikor még sokkal gördülékenyebben ment a dolog. Ilyenkor még ellőjük, azokat a ‘kötelezőket’, de egy idő után kifogynak a tipikus párunknak szóló ajándékok, majd ahogy egyre jobban megismerjük… Tovább »

2015 legjobbjai!

Sziasztok! Elérkeztünk ehhez a naphoz is. Ma van szilveszter és úgy gondoltam az év utolsó napján megmutatom nektek azokat a termékeket amiket rengeteget használtam ebben az évben és imádtam őket! 🙂 Sok mindenről láthattatok tesztet , azokat belinkelem! 🙂  Smink :  Lovely Nude make up kit / teszt itt/ !    Rival de Loop XXL… Tovább »

Szerzemények szeptember-október :)

Sziasztok! 🙂 Régen volt már szerzeményes bejegyzés. Az ősz eleji nagy bevásárlásom óta nem nagyon vásároltam de mivel névnapom és szülinapom is volt így egy pár újdonsággal megleptek , na meg persze magamat is megleptem. Jó ürügy.  🙂   Nem is tudom hol kezdjem , mert elég sok terméket sikerült felhalmoznom. Kezdem azokkal a termékeket… Tovább »

Októberi kedvencek :)

Sziasztok! Összegyűjtöttem az aktuális kedvenceimet. Ha érdekel olvass tovább! 🙂  Elsőként kezdeném a lakkokkal. Nagyon szeretem festeni a körmömet , de az utóbbi időben alig vásároltam lakkokat. Most ezt bepótoltam és nagy kedvenceim is lettek ezek a lakkok! 🙂    Elsőnek is ez a Golden Rose ezüst-metál lakk. Már régóta szerettem volna hasonlót , nagyon örültem… Tovább »

Elfogytak #2

Sziasztok! 🙂 A mostani bejegyzésben megmutatok pár terméket , amiket már elfogyasztottam. 🙂 Nem gyűlt össze túl sok minden. Rossz tulajdonságom , hogy annyi mindent kiszeretnék próbálni , hogy sokszor az elfogyásuk előtt kinyitok egy másikat. De mostantól igyekszem erre tudatosan figyelni , hiszen nem kellene olyan sok ideig tárolni ezeket a termékeket. Na de… Tovább »

Körömlakk ajánló #2

Sziasztok! 🙂 Újra itt van a heti körömlakk ajánló , amit ugyan hétfőre ígértem de sajnos csak most sikerült közzétennem. 🙂  Ma két NYC lakkot mutatok nektek , amiket nagyon szeretek. Az egyik egy nagyon jó fedő lakk , amit mindenkinek ajánlok , ha szeretne extra csillogást adni a körmeinek. Nagyon könnyű vele festeni ,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!