Adriana Design

Bibiartbags nyereményjáték sorsolás!

Ismét rengetegen jelentkeztetek a játékra, melyben egy designer táskát nyerhettetek. 3 nagyon népszerű Bibiartbags gymbag-ből lehetett választani, így a nyertesnek legjobban tetsző kerül elkészítésre. A Mariannal készült interjút IDE kattintva olvashatjátok!   A nyertest ezúttal én sorsoltam egy app segítségével! A szerencsés nem más mint…. ……. Judit Niklné Bedő! A fémes ragyogás táskát választotta, Mariann… Tovább »

Nyereményjáték nyertesek..

Hatalmas sikert aratott ismét a Facebook oldalon a Brittas táskáért futó nyereményjáték, viszont most egy kis pluszt is adtunk hozzá. Ezúttal két nyertest sorsolunk, ti dönthettétek el melyik nyereményért szálltok ‘harcba’. A táskán kívül ezúttal egy reklám fotózáson is részt vehet egy szerencsés. A fotózás helyszíne Budapest, a nyertesnek biztosítunk frizurát, sminket, outfiteket és pár… Tovább »

Outfit | Pasztelba borul a világ + NYEREMÉNYJÁTÉK

Hivatalosan is megérkezett a tavasz. Dugjuk a szekrény mélyére a vastag télikabátokat és a csizmát! Éljük meg a tavasz minden pillanatát egy csinos, vékony kabátban és valami csinos cipőben, amiben végre érezzük a lábunkat és már nincs rajtunk 2 zokni+harisnya. Na jó, lehet kicsit túloztam, hiszen nem volt annyira nagyon hideg a telünk, de nekem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!