Adriana Design

Márciusi & áprilisi szerzemények

Nagyon gyorsan szalad az idő. Egy szempillantás alatt eltelt a március és az április is , így mai bejegyzésemben azokat a dolgokat láthatjátok, amiket vettem/kaptam. Ti miket vásároltatok? 🙂 Kezdeném a kapott termékekkel. Még március elején jártam Budapesten Dr. Kelen üzletében, ahol szívélyesen bemutatták nekem a termékeket, kettőt haza is hozhattam ezekből. Plusz pár termékmintával… Tovább »

Szerzemények szeptember-október :)

Sziasztok! 🙂 Régen volt már szerzeményes bejegyzés. Az ősz eleji nagy bevásárlásom óta nem nagyon vásároltam de mivel névnapom és szülinapom is volt így egy pár újdonsággal megleptek , na meg persze magamat is megleptem. Jó ürügy.  🙂   Nem is tudom hol kezdjem , mert elég sok terméket sikerült felhalmoznom. Kezdem azokkal a termékeket… Tovább »

Teszt-Synergen pattanástalanító gél

Sziasztok! A mai bejegyzésben egy rendkívül hasznos termékről lesz szó , ami kifejezetten a pattanásos/problémás bőrűeknek lett kifejlesztve. Nekem is meggyűlt a bajom a pattanásokkal így találtam rá erre a termékre , amit már több mint fél éve használok. Gondoltam ideje írni róla egy tesztet , hiszen ennyi idő után már kiforrott véleményem van róla…. Tovább »

Júliusi haul #3

Sziasztok! Megint eltelt egy hónap. Elég gyorsan , ami nem lenne baj , ha nem nyári szünet lenne.. Mindjárt újra szeptember és iskola de az vigasztal, hogy most ‘csak’ májusig tart. Na de nézzük mik azok amiket sikerült megvásárolnom a hónapban. Tudom , tudom , hogy azt mondtam nem vásárolok..annyit. 😀  Kezdeném azzal a pár… Tovább »

Júniusi kedvencek! :)

Sziasztok! Sajnos még csak most jutottam idáig , hogy megírjam nektek mik voltak azok Júniusban amiket legtöbbet és legszívesebben használtam! 🙂 Nézzük ezt a pár dolgot. Kedvencemmé vált a nagy melegben az Avon dinnyés testpermet , ami nagyon jó illatú és hűsítő a nagy hőségben. Rengeteget használtam is , nem tudom lehet e még rendelni… Tovább »

Májusi kedvencek

Sziasztok! Ma azokat a termékeket szeretném nektek bemutatni amiket a legtöbbet használtam a múlt hónapban és sikerült elnyerniük a tetszésemet.  Elsőként kezdeném  a sminktermékekkel 🙂  A hónap egyértelmű kedvence a Catrice cosmetics Prime and Fine highlighter – 010 Fairy Dust. Nagyon selymes fényt ad az arcnak. Halvány barackszíne van , ami tökéletes a világos bőrnek…. Tovább »

Teszt- Isana tusfürdő

Nagyon szeretem a Rossmann saját márkás termékeit , most egy ilyen tusfürdőről lesz szó.  Az Isana limitált kiadású tusfürdőjét sikerült ezúttal beszereznem , ami irtó cuki. Azért szeretem a limitált kiadású darabokat , mert minden egyes alkalommal nagyon édes a csomagolásuk , mindig nagyon csajos. Most egy rózsaszín bagoly van rajta , pillangókkal a háttérben…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!