Adriana Design

Mesés kelet ihlette sminkverseny

Ha a Kelet szót hallom, akkor nekem elsőnek Aladin és Jázmin meséje jut eszembe, a repülő varázs szőnyeg, a gazdag motívumvilág, az Ezeregyéjszaka meséje. A misztikus világ, mely sok titkot rejt, a gyönyörű nők, akik csadort viselnek. Mindig is irigyeltem a gyönyörű tekintetüket, melyet nyilván a sminkkel is fokoznak. 2017. május 13-án 15:00-tól, Budapesten az… Tovább »

K-Lips a Lovely-tól! | TESZT

Valamikor 2016-ban útjára indult a Kylie Cosmetics, aki piacra dobta a Kylie Lip kitet, ami óriási trenddé nőtte ki magát, így nem is csoda, hogy aliexpressen, e-bayon is megjelentek a Kylie utánzatok. Mindenki szeretne egy Kylie-t, aki igazi smink őrült, bár ezek az olcsó utánzatok nem biztos, hogy a legjobbak. Erre piacra dobta a Lovely… Tovább »

Jelentkeztem a NYX Face Awards versenyére! | VIDEÓ

Tavaly indult el hazánkban a Nyx Face Awards sminkverseny, mely egy több fordulós verseny beauty vloggerek számára. Szerencsére nem feltétele a versenynek a már meglévő Youtube csatorna, így idén én is elindultam a versenyen! Tavaly egyáltalán nem foglalkoztatott a versenybe szállás, viszont imádtam a versenyt. Minden videót láttam, voksoltam a kedvenceimre. Nagyon tetszett a verseny… Tovább »

Avon újdonságok | Teszt

Az Avon minden hónapban meglep újdonságokkal, most összegyűjtöttem nektek jó párat, amikről érdemes ejteni pár szót. A decemberben nagy hangsúlyt kapott Luxe termékei, ahogyan a februári katalógusban is. A poszt túlnyomó részt Luxe termékeket rejt, továbbá az Avon saját sminkecseteit és az Avon True Supreme Nourishing tápláló ajakrúzsát Plum Perfect árnyalatban. Ha kíváncsiak vagytok, hogyan… Tovább »

Manhattan szemrevalók | Teszt

A legutolsó Notino rendelésemnél a kosárba került két Manhattan smink is, ugyanis hiper akciósak voltak. Gondoltam megéri tenni velük egy próbát. A szemhéjfesték 270 Ft, a szemhéjárnyaló ceruza 360 Ft volt, ennyi pénzért mindenképp megérte kipróbálni őket. Mivel előtte valamiért sohasem próbáltam Manhattan sminkeket ez egy ilyen első benyomás is. Hogy miért nem vásároltam eddig… Tovább »

Vásárolj Maybelline termékeket és kapj ajándékot!

Jelenleg több üzletben is folyik ez az akció, amiben 4600 Ft-ért kell Maybelline terméket vásárolni és ajándékba adnak egy szuper cuki, zárható kozmetikai koffert! Nos, a Notino.hu oldalon is megy ez az akció, február 6.-tól a készlet erejéig! Itt a legkedvezőbbek az árak, így én ezt a módját ajánlom a vásárlásnak! 🙂  Pár nagyon jó… Tovább »

Tündökölj HD-ben a Revlonnal! | TESZT

A Revlontól érkezett egy mesés karácsonyi csomagom, amiben jócskán lapultak ajaktermékek is. Most ezeket szeretném nektek  bemutatni. A színt nagyon eltalálták, érkezett 2 folyékony matt ajakkrém, egy gyönyörű nude és egy szilvaszínű. Illetve még egy klasszikus piros HD rúzs is érkezett. Ezek a termékek az Ultra HD termékcsaládba tartoznak. Amit tudni kell ezekről a HD… Tovább »

Viszlát régi, hello új! | Catrice

Már megszokhattuk, hogy ha lezárul egy szakasz, akkor új dolgoknak kell helyet adnunk. Minden évszak elmúlása hatalmas leárazásokkal végződik, hogy legyen hely az újdonságoknak. Nincs ez másként év végén sem, ilyenkor sok dologtól búcsúzunk, lezárunk egy szakaszt. A Catrice cosmetics is így döntött, jó pár terméket ki is vonnak a drogériák polcairól, így teret adva… Tovább »

Anti kedvencek | Hogy miért?

Olykor előfordul, hogy nem minden válik be. Van, hogy melléfogok egy-egy terméknek, hiába nagyon jó a márka, hiába vált be másnak vagy éppen hiába akartam nagyon szeretni. Természetesen nem elrettentő példaként szolgál a poszt, csupán egy észrevétel, amolyan rövid tesztek egy csokorba összefoglalva. Nagyon örülnék neki, ha ezekről a termékekről a fórumunkban tudnánk beszélgetni, kíváncsian… Tovább »

Sminket szeretnél? Orshy egyenesen Angliából segít neked!

Nem régen bekerültem egy csoportba Facebookon, amikor jött a meghívás a csoportba az első gondolatom nem volt túl pozitív..rengeteg csoportba benne vagyok és valljuk be, hogy nem mindnek van értelme. Többől is kiléptem már, mert idegesítettek az állandó értesítések, hogy marják egymást a csoporttagok stb..Tehát röviden, tömören nem igazán örültem neki. De itt megtanultam, hogy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!