Adriana Design

Notino.hu | unboxing

Újabb csomagom érkezett a Notino.hu oldaltól, amit már nagyon vártam.Többször írtam már nektek, hogy mennyire szeretek netről rendelni. A Notino különösen szuper, hiszen nagyon gyors a kiszállítás. Igaz most 1 nappal később ért ide a vártnál, de csak mert sajnos balesetezett a szállítmány. De mindenről küldenek e-mailt, a futárt is feltudod hívni kb. mikor fog… Tovább »

Unboxing | Brillbird

  Nagy hírem van számotokra, ami engem is boldogsággal tölt el! Emlékeztek még erre a posztra ITT, beszámoltam benne a legújabb körömtrendekről, lebontva anyagokra, mintákra és színekre. Nem véletlen jött létre az a bejegyzés, hiszen a Brillbird pályázatára készültem vele, ahol 5 szerencsés nyertes választott ki a szakmai zsűri akik innentől bemutathatják a Brillbird újdonságait… Tovább »

Avon szerzemények

Sziasztok! 🙂 Ezer éve ígérem ezt a posztot, most végre tényleg sorra kerül. Sokáig csak húztam-halasztottam, hogy még meg várom ezt a rendelést azt a rendelést stb. Tehát ebben a posztban a januártól áprilisig felhalmozott Avon termékeimmel fogtok találkozni. Remélem tetszeni fog! Ha bármiről szeretnétek tesztet, jelezzétek kommentben! 🙂 JANUÁR: Ebben a hónapban lettem Avon… Tovább »

Márciusi & áprilisi szerzemények

Nagyon gyorsan szalad az idő. Egy szempillantás alatt eltelt a március és az április is , így mai bejegyzésemben azokat a dolgokat láthatjátok, amiket vettem/kaptam. Ti miket vásároltatok? 🙂 Kezdeném a kapott termékekkel. Még március elején jártam Budapesten Dr. Kelen üzletében, ahol szívélyesen bemutatták nekem a termékeket, kettőt haza is hozhattam ezekből. Plusz pár termékmintával… Tovább »

Februári szerzemények

Sziasztok! 🙂 Már átléptünk márciusban ,így még az első héten közzé szerettem volna tenni ezt a posztot. Sokszor voltam már úgy, hogy elhanyagoltam, húztam-halasztottam és mire észbe kaptam már következő hónap közepe volt és túlságosan összefolytak a dolgok, vagy valamit kihagytam. Tehát a mai posztban egy hault olvashattok sok képpel. Figyelem a poszt hosszúra sikeredett,… Tovább »

Januári szerzemények

Sziasztok! 🙂 Már átléptünk a februárba , így esedékes ez a bejegyzés és most nem szerettem volna annyit csúszni vele , mint a decemberivel! 😀  Elsőként is amiket tesztelésre kaptam.  Róluk most itt nem szeretnék sokat beszélni , hiszen mindenről lesz/van külön-külön teszt. Itt egy unboxing keretei között meg is tudjátok tekinteni őket egy kis… Tovább »

Decemberi szerzemények

Sziasztok! 🙂 Már jócskán a januárba vagyunk , így elérkezett az idő , hogy összeszedjem a decemberi szerzeményeimet. Jócskán kaptam és kevésbé vettem új termékeket. Ennek oka természetesen a karácsony volt. Nézzük mik ezek:  Szépség részlegből elsőnek jöjjenek azok a termékek , amiket kaptam. Nos tesztelésre érkeztek a Miss Sporty újdonságai. Nem szaporítanám a szót… Tovább »

Haul-November

Halihó! Itt a November vége , így bemutatom mikre sikerült szert tennem ebben a hónapban. Ezek a bejegyzések sohasem azért készülnek , hogy kérkedjek. Csupán vannak emberek akiknek érdekes lehet és egy remek alternatíva , hogy elkészítsék bevásárló listáikat. Akiknek hasznosak az ilyen típusú bejegyzések azok továbbra is olvassák , de akiknek nem tetszenek azok… Tovább »

Nagy Őszi haul

Sziasztok! 🙂 Valószínűleg most az elkövetkezendő hónapokban nem lesz havi haul bejegyzés. Mert most megvettem elég sok mindent amit felírtam magamnak. De kitudja. 😀 Majd külön tervezek , egy Avon hault , amiben a nemrégen megérkezett termékekről tudtok majd meg többet , de igyekszem termékteszttel egybekötni majd az a bejegyzést így ez még várat magára…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!