Adriana Design

Ötletek Bálint napra

Közeledik a szerelem ünnepe, a Valentin nap. Természetesen ez nem arról szól, hogy csak ezen a napon szeretjük a másikat. Ez csupán egy kifejező eszköz, egy közös nap amin bizonyíthatjátok párotoknak mennyire is szeretitek! Hoztam pár tippet, mivel okozhatunk maradandó élményt párunknak!  Ez a legegyszerűbb megoldás gondolataid kifejezésére, főleg ha nem vagy a szavak embere!… Tovább »

Álomgardróbok, melyek minden nőnek járnak!

Emlékeztek, amikor Carrie Bradshow csak annyit kért Mr. Bigtől, hogy gyémánt helyett egy hatalmas gardróbbal lepje meg? Nos hasonlóképpen vélekedek én is. Szerintem minden nő titkos vagy éppen nem titkos vágya egy gyönyörű gardrób ahol minden kényelmesen elfér, láthatjuk a gyönyörűbbnél-gyönyörűbb cipőinket és nem  kell szelektálnunk, ha valami újat szeretnénk mert van elég hely! Összeválogattam… Tovább »

Last minute Halloween-i díszítés!

Lehet sokan csináltok Halloween-i bulit, vagy csak szeretnétek kidekorálni a lakást. Ugyan nem magyar ünnep, de az utóbbi években egyre nagyobb keletje van, így úgy gondolom már azért elég sokan vagytok, akik ünneplitek, tartjátok. Ha másért nem is a gyerekek miatt érdemes feldíszíteni a lakást! 🙂  Egy ilyen cicusos dísz, nagyon cuki lehet. Ha visszafogottabban… Tovább »

Apróság, ami életet menthet! | Hullámcsat

Gondolkoztatok már azon, mire is jó egy hullámcsat? Nos, én belegondoltam! Sokszor érdemes figyelni ilyen apró tárgyakra, melyek mindennapinak tűnhetnek mégis sok segítség lehet! Görgess lejjebb, hogy megtudd mik azok a praktikák, melyekkel jobban kihasználhatod. 🙂  HajcsatTermészetesen az elsődleges funkciója a haj rögzítése! Mindenképpen meg kell ezt említeni. Ha minőségi hajcsatot választasz, nem fog kicsúszni… Tovább »

Jelek, hogy frissítened kell a ruhatáradat!

A nők képesek felhalmozni rengeteg dolgot, legfőképp ruhát. Nem, nem lehet ezen javítani! 😀 Viszont vannak jelek, melyekből kiderülhet mikor van ideje a gardrób frissítésnek! A tipikus jeleket olvashatjátok lentebb, plusz tippeket is adok arra, hogyan frissíthetitek a lehető legkedvezőbb áron.  Ismeritek azt az érzést, amikor reggel kinyitjátok a szekrényt és nincs mit felvennetek? Kifolyik… Tovább »

3 dolog, mellyel elferdítheted gyermeked önképét!

Nem beauty és nem is divat téma, néha mégis fordítani kell időt és gondot komolyabb témákra is, a mai is egy ilyen. Gyereket nevelni nehéz, látom a körülöttem élőktől, sok gondot rá kell fordítani, hogy tisztességes, értelmes felnőtt váljon majd egyszer a gyermekből. Vannak viszont olyan dolgok, amiket a szülők rontanak el.  Túlzott dicséretTalán a… Tovább »

5 dolog, ami megmérgezi a kapcsolatot!

Minden ember más és más, nincs ezzel baj. Fantasztikus, hogy ennyi félék vagyunk a nagy világban. De sikerül megtalálnunk azt, amit keresünk? Azt, aki számunkra az ideális? Vagy ez csak egy téveszme és nincs olyan, hogy tökéletes kapcsolat? Itt van 5 dolog, ami megmérgezi a kapcsolatot. Tehát vigyázz rá, ha megtaláltad az igazit, a tökéleteset… Tovább »

Tanulási tippek , avagy nyakunkon az érettségi!

Sziasztok! 🙂 Ki számoltátok már , hogy mennyi időnk van hátra? 10 hét!!!Persze még nincs nagy gond , ha nem kezdtetek bele a nagy tanulásba , de akkor most van itt az ideje , hogy neki üljetek! Jó hír, hogy a tavaszi szünetben éjt nappallá téve tanulhatunk! Sosem késő elkezdeni , de persze az a… Tovább »

Hasznos egyperces!

Halihó! 😀 Egy újabb rendszer kezdődik a blog életében. Vannak olyan dolgok , amiket megszeretnék veletek osztani de tudom , hogy nem lenne igazán hosszú bejegyzés. Ezért gondoltam létrehozom az egyperceseimet. Könnyed , egyszerű témák , gyors tippek. Első témánk a rúzsozás! 🙂  Hogyan legyen szép a végeredmény? Mit tegyünk , hogy mindig hidratáltak legyenek… Tovább »

Valentin napi ajándék ötletek ♥

Sziasztok Kedveskéim! 🙂 Hamarosan itt a valentin nap. Ha még nem készítettél ajándékot életed párjának itt van pár aranyos ötlet. Ti ünneplitek a valentin napot? Élményt vagy ajándékot adtok ilyenkor inkább?  Na nézzük tehát ezt a pár dekoratív , kreatív és egyszerű ötletet. Mindent a Pinterestről lestem el , hiszen abban sosem csalódok! Nagyon jó… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!