Véget ért a húsvét, bizonyára te is elteltél a sonkával és mindenféle húsban gazdag étellel. Én nagyon, ezért előkaptam a krumplit. Kevés ember van, aki nem szereti a krumplit. Nekem a kedvencem és remekül kombinálható, sok lehetőség rejlik egy kiló krumpliba.
Használjuk ki és készítsük el ezt! 🙂
Hozzávalók:
- krumpli
- panírhoz: tojás, liszt, zsemle morzsa ( én szeretem megfűszerezni a panírt egy kis mediterrán fűszerkeverékkel)
- mustár
- só,bors
Elkészítése nagyon egyszerű. A krumplit tisztítsuk meg, majd pucolás után szeleteljük fel karikákra. Ne túl vékonyra! Ezt tegyük fel főni, de vigyázzunk rá, hogy ne főzzük szét! Nem kell teljesen puhára, hiszen még a sütés során puhulni fog.
A panírhoz szánt tojásba keverjünk mustárt. Jó sokat, hogy minél sűrűbb, mustárosabb massza legyen. Majd a szokásos módon panírozzunk, mintha csak egy hús lenne.
Ha ez megvan süssük ki a krumplikat és lehet is fogyasztani! 🙂
Remélem ízleni fog, én krumpli fan-ként imádom! 🙂
Szép napot!:)
Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy benéztél, gyere legközelebb is! Addig is látogass el hozzám Instagramra és a Facebookra, ahol minden nap új posztokkal várlak! Ha mindenről első kézből szeretnél értesülni, iratkozz fel!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: