Adriana Design

Unod a sonkát? Edd ezt!

Véget ért a húsvét, bizonyára te is elteltél a sonkával és mindenféle húsban gazdag étellel. Én nagyon, ezért előkaptam a krumplit. Kevés ember van, aki nem szereti a krumplit. Nekem a kedvencem és remekül kombinálható, sok lehetőség rejlik egy kiló krumpliba.
Használjuk ki és készítsük el ezt! 🙂

P1380371

Hozzávalók:

  • krumpli
  • panírhoz: tojás, liszt, zsemle morzsa ( én szeretem megfűszerezni a panírt egy kis mediterrán fűszerkeverékkel)
  • mustár
  • só,bors

P1380365

P1380366

 

Elkészítése nagyon egyszerű. A krumplit tisztítsuk meg, majd pucolás után szeleteljük fel karikákra. Ne túl vékonyra! Ezt tegyük fel főni, de vigyázzunk rá, hogy ne főzzük szét! Nem kell teljesen puhára, hiszen még a sütés során puhulni fog.
A panírhoz szánt tojásba keverjünk mustárt. Jó sokat, hogy minél sűrűbb, mustárosabb massza legyen. Majd a szokásos módon panírozzunk, mintha csak egy hús lenne.
Ha ez megvan süssük ki a krumplikat és lehet is fogyasztani! 🙂

P1380373

Remélem ízleni fog, én krumpli fan-ként imádom! 🙂
Szép napot!:)

IMG_0447logó

 

 

Remélem tetszett a cikk! Köszönöm, hogy benéztél, gyere legközelebb is! Addig is látogass el hozzám Instagramra és a Facebookra, ahol minden nap új posztokkal várlak! Ha mindenről első kézből szeretnél értesülni, iratkozz fel! 



puszi

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!